Vänsterpartiet 2013

Foto: @pontusmattsson

Foto: @pontusmattsson

Till och med SD försöker hålla avarter på avstånd. Vad gör vänsterpartiet? Bilden ovan från demonstration idag.

De senaste åren har jag även sett Nordkoreanska flaggan och en flagga där man man uppmanar till stöd för FARC-gerillan. Jomensåatteh..

Vänsterpartiet tillsatte en utredning 2005 för att göra upp med sin historia, men ganska kort därefter hoppade utredare av eftersom gruppen verkade ha tillsatts för att möta debatten snarare än att söka sanningen. Till slut blev det några rapporter, men de ledde inte till någon uppmärksamhet och de verkar inte finnas kvar online. (Eller?)

Jonas Sjöstedt är ju en demokratisk västanfläkt jämfört med sin föregångare, men uppenbart har V ännu inte tagit avstånd från världens genom tidernas största mördarideologi. Skämmes!

3 reaktion på “Vänsterpartiet 2013

  1. Daniel

    Den bilden spreds redan för ett år sedan, att ni tycker att det är förkastligt är en sak men bilden bevisar inte att det skulle ha hänt idag.

  2. Tobias

    Ja, om deras tåg är fritt från våldsideologiromantik i år är det ju glädjande. Jag tolkade som att bilden var ifrån i år. I sak anser jag oavsett att man inte gjort upp med sin historia eller vågar säga ifrån när vissa kufar ur.

  3. moncler women

    You must attract people’s eyes once you try it on. The unfortunate results are foot deformities and injuries that. He use the high pitch tone, make open attitude, modification the style of designer from admire modest to show themselves. Fitting kitchens can be a .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>