Tre kvällar om stadsbyggnadsfrågor

Så här kan man ha det

Stureplanscenterns stadsbyggnadsgrupp arrangerar tre möten under tre veckor i följd.

Onsdagen den 30/11 träffar vi Jerker Söderlind. Jerker är stadsförbättringskonsult vid Stadsliv AB. Han är även arkitekt, journalist, författare och forskare/lärare på KTH samt strategisk rådgivare vid City i Samverkan i Stockholm.

Den 7/12 träffar vi Kristina Alvendal. Hon har under sina år som Stadsbyggnadsborgarråd sett många aspekter av Stockholms stadsbyggnad. Hon lovar intressanta reflektioner och att hon kommer att dela med sig av sin vision om hur Stockholm egentligen borde byggas.

Den 14/12 träffar vi Monica Andersson som är ordförande för Samfundet S:t Erik. Hon ger sin syn på stadens utveckling med utgångspunkt i sin avhandling Politik och stadsbyggande – modernismen och byggnadslagstiftningen.
Kort om avhandlingen.

Lokalen för dessa möten är O-Baren innanför Sturehof. Tiden är 17:30, alltså tidigare än vanligt.

Och som vanligt är alla välkomna, oavsett partibok eller ideologisk hemvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>