Sturplanscenterpartister landet runt

Stureplanscentern har förvisso en specifik plats i sitt namn, men Stureplanscentern har aldrig handlat om att vara en partiavdelning för vissa som råkar bo i ett specifikt område. Istället har vi fokuserat på det politiska innehållet i den breda debatten med en fast förankring i klassiskt liberala värderingar.

På våra möten har vi alltid möjlighet att ställa frågor till kvällens gäst. Det är både högt och lågt, men frågorna har alltid en ideologisk utgångspunkt. Framgångsrik politikutveckling måste bygga på idéer i första hand. Partiet är vårt verktyg, men de klassiskt liberala idéerna är alltid viktigare än Centerpartiet som parti. Faktiskt.

Just detta synsätt har skapat intresse och vi är en medlemsskara som sakta men säkert växer. Fler vill vara med och lära och fler vill vara med och påverka. Och den geografiska spridningen av våra medlemmar visar att flera gör ett ställningstagande genom att vara med hos oss. Själv bor jag i Nacka, men upplever Nackacentern som konservativa och föredrar därför Stureplanscentern där idéutvecklingen lever och frodas. Vi har medlemmar i Bryssel, Lund, Värmland, Österåker och häromdagen fick vi en ny medlem från Norrtälje i form av Hans Stergel som varit Centerpartist i 47 år! Att då välja oss är något vi är mycket ödmjuka inför och stolta över. Vi är mycket glada att hälsa dig välkommen!

Johan hälsar välkommen här >

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>